Založ si blog

Istou cestou k bohatstvu – Môžete robiť, čokoľvek chcete, môžete mať všetko, čo chcete (2. časť)

„Fascinuje ma, že si ľudia plánujú svoje dovolenky dôkladnejšie ako svoje životy. Asi preto, že je lepšie utiecť, ako niečo zmeniť.“ (Jim Rohn)

Jestvuje spôsob, ako zbohatnúť podľa istých zákonov. Dokáže to každý, kto sa zákony naučí a bude sa nimi riadiť. Mať majetok je výsledkom toho, že robíme určité veci určitým spôsobom. Byť bohatým nie je záležitosťou ani prostredia, ani vzdelania, a už vôbec nie pôvodu, či talentu alebo schopností.

$5700Ľudia bohatnú, pretože robia veci určitým spôsobom. Ak je teda zbohatnutie výsledkom robenia vecí určitým spôsobom,, ak podobné príčiny vyvolávajú podobné následky, potom môže zbohatnúť naozaj ktokoľvek. Bez ohľadu na to, akí ste teraz chudobní, pokiaľ začnete robiť veci určitým spôsobom, začnete bohatnúť a kapitál vám bude narastať. Začnite robiť isté veci určitým spôsobom hneď teraz, z miesta, kde sa práve nachádzate. Nečakajte na vhodnejšiu príležitosť, na lepšie miesto. Ten správny čas je práve teraz. Naučte sa žiť podľa zákonov, ktoré vládnu vo vesmíre.

Nikto nie je nútený žiť v chudobe, pretože nemá prístup k bohatstvu. Pre všetkých je všetkého viac ako dosť. Príroda je nevyčerpateľnou zásobárňou bohatstva. Nikto teda nemôže byť chudobný z dôvodu, že príroda je chudobná. Viditeľné zásoby sú prakticky nevyčerpateľné a tie neviditeľné je úplne nemožné vyčerpať.

Všetko, čo sa nachádza okolo nás má svoj pôvod v myšlienke. Všetko, čo je vôkol nás, má svoj pôvod v Beztvarej Podstate – v základnom materiále všetkých vecí. Zásoby tejto vesmírnej suroviny sa nikdy nedajú vyčerpať. Je naplnená tvorivou energiou a neustále tvorí. Reaguje na potreby ľudstva – neponecháva svet bez dobrých vecí. Príroda je neskutočne bohatá. Tak, ako aj ľudstvo samo. Ľudstvo ako kolektív disponuje neuveriteľným bohatstvom! Ľudstvo ako celok! Ak existujú chudobní jedinci, je to preto, lebo nerobia veci Istým spôsobom to by ich urobilo bohatými. Ak chcete byť bohatí, robte všetko tak, ako to robia tí, čo bohatí sú. Prirodzeným impulzom života je hľadať hodnotnejší život, chuť rásť a rozvíjať sa. Po všetkých stránkach. Život má napredovať a všetko, čo je k tomu potrebné, je v hojnom množstve všade okolo nás. Nie ste teda chudobní preto, že sa vám nedostáva bohatstva. Bohatstvo je tu pre každého, kto jedná Istým spôsobom. (pokračovanie)

Obrázok: Creative Commons License photo credit: AMagill

Harmonická výživa

23.04.2012

„Nie sú múdri tí čo vedia, ale tí, ktorí to, čo vedia, aj urobia.“ V mladosti väčšine z nás ani nenapadne, aby sme si všímali čo sa s naším organizmom deje. Žijeme na plné obrátky bez regenerácie. Keď príde prvý zdravotný problém ideme k svojmu lekárovi, ten nám predpíše liek a problém sa čiastočne vyrieši. Lepšie povedané zmetie pod koberec, pretože [...]

Istou cestou k bohatstvu – Môžete robiť, čokoľvek chcete, môžete mať všetko, čo chcete (1. časť)

23.04.2012

Informácie sú čerpané z knihy Jistou cestou k bohatství, ktorej autorom je Wallace D. Wattles (Čintámani, 2007). Je to malá pragmatická knižočka – praktický návod. Je určená pre všetkých, ktorí majú nesmiernu potrebu peňazí, chcú najskôr zbohatnúť a až potom filozovať. Je určená tým, ktorí chcú výsledky. Viete, že vaše myšlienky majú veľký vplyv na [...]

14. kľúč: Vzťah má takú hodnotu, akú mu dáte

23.04.2012

Hlbší zmysel v partnerstve je práve to jediné, čo vzťah poháňa a pomáha mu prekonávať rôzne úskalia. Hlbší zmysel je tým motorom, energia ktorého sa nikdy nevyčerpá – partnerov púta k sebe a aj v kritických chvíľach ich necháva naplnených láskou. Bez hlbšieho zmyslu zostáva každé manželstvo, každý vzťah – povrchným vzťahom. Hlbší zmysel je v [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

desana

Každý z nás potrebuje čas od času objať, či povzbudiť pohladením alebo slovom. Verím, že si v mojich článkoch nájdete presne to, čo budete práve potrebovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 14866x
Priemerná čítanosť článkov: 1351x

Autor blogu

Archív